Dit zijn Wajoo Podcasts

Het format, presentatie, redactie, eindredactie, audiomixing, de complete productie en alles daartussen… dit zijn podcasts waar Wajoo aan werkt. Zelf een podcast beginnen of benieuwd hoe we te werk gaan?

 

De Standaard Podcasts

De Standaard is een vaste waarde in het Vlaamse podcastlandschap. Sinds 2020 ligt er een laagje Wajoo op heel wat DS podcasts. Niels hoor je er als presentator in heel wat afleveringen, maar ook qua audiomixing, redactie en muzikaal is Wajoo een hechte partner. Voor DS Letteren maakten we ook de introtune en alles van sonorisatie.

Cultuurzaken

Een podcast van Cultuurloket over culturele ondernemers. Over projecten vol passie en creativiteit. Hoe ze leefbaar worden en leefbaar blijven. Laat je inspireren door verhalen die van cultuur een zaak maken in deze achtddelige interviewpodcast.

En Alles Beweegt

Een podcast van VDAB waarin Vlaamse CEO’s en HR-medewerkers vertellen hoe ze hun onderneming en werknemers in beweging houden. In deze reeks delen ervaren professionals boeiende, vernieuwende en inspirerende inzichten over de kansen van werk in de toekomst.

Warme William Luistert

Zit je met iets? Praat erover! Dat is de leuze van Warme William. In deze podcast gaan bekende Vlamingen in gesprek met Warme William over hun zorgen, twijfels, angsten… Je hoort een oprecht verhaal over de persoon. Wajoo verzorgt de sonorisatie en audiomontages vanaf aflevering vier met Siska Schoeters.

Operatie Geslaagd

Nog te veel jongeren verlaten het Gentse onderwijs zonder kwalificatie. Om dat aan te pakken, bundelt Onderwijscentrum Gent de krachten met tal van partners. Onder de vlag Operatie Geslaagd zetten ze samen in op meer gekwalificeerde uitstroom. In deze vijfdelige interviewpodcast in delen leerkrachten, leerlingen en hun ouders ervaringen. Wajoo nam de audiomontage in handen. In samenwerking met Hartstikke.

Mijn huis een moNUment

Hoe gaan erfgoedeigenaars om met hun historisch pand? In deze podcastreeks van Provincie West-Vlaanderen duiken we in de wereld van oude woonhuizen met een ziel. We laten je meegenieten van de passie van hun bewoners voor hun monument waar ze dagelijks in leven. In samenwerking met Hartstikke.

Flanders DC Podcast

Flanders District of Creativity ondersteunt, promoot en verbindt creatieve ondernemers uit Vlaanderen. In de Flanders DC Podcast delen experts en creatieven hun kennis en visie na vele jaren ervaring in hun vakgebied

Paradox

Een podcast voor Dell Technologies. In deze podcastreeks gaan we aan de hand van een aantal paradoxale stellingen op zoek naar de manier waarop we de komende jaren gaan werken en hoe data ons daarbij zullen helpen als ondernemer.

Roche Diagnostics

Voor Roche Diagnostics verzorgden we de audioproductie en mixing voor een interne reeks. Binnenkort meer info.

RADAR

Radar houdt de vinger aan de pols op vlak van tech, biz & innovatie. In deze Engelstalige podcast van Nexxworks duiken Steven Van Belleghem, Peter Hinssen, Julie Vens – De Vos, Pascal Coppens en Laurence Van Elegem maandelijks in de hot topics van het moment. Wajoo verzorgt de audioproductie.

CERA Podcast

CERA investeert samen met haar 400 000 vennoten in welvaart, welzijn en geeft kansen aan Belgische kunstenaars door hun kunst te kopen en te zorgen dat iedereen ervan kan genieten. In deze podcast hoor je het verhaal achter de kunst.

CFO Cockpit

Workday en De Tijd Connect kijken samen in een glazen bol in een poging de toekomst van finance te voorspellen. Hoe verandert de rol van de CFO in een digitale omgeving met real time data? We zoeken het uit in deze interviewpodcast. In samenwerking met Hartstikke.

Creative Minds Podcast

Een door Wajoo opgestarte podcast over, door en met gepassioneerde creatives. Elke aflevering hoor je één of meerdere gasten die aan tafel schuiven voor een inspirerende babbel. Zowel bekende als onbekende gezichten passeerden reeds de revue….

Boeren op de barricades

Van 10 naar 5 miljoen boeren. Dat was het plan van Europees landbouwcommisaris Sicco Mansholt om de boerenstiel modern en leefbaar te maken. Een plan dat kwaad bloed zette bij de boeren en in 1971 uitmondde op een heuse boerenbetoging in Brussel. Duik mee in deze historische dag met Jan Holderbeke in een podcast van het Centrum Agrarische Geschiedenis.

De Innovatie Fabriek

Een podcast van 9Altitudes over de innovatieve technologieën die maakbedrijven naar nieuwe hoogtes kunnen brengen. Wajoo zorgde voor de intro- en outrotune. 9Altitudes is een Europees consultancy bedrijf, recent genomineerd als één van de top 3 Microsoft partners in België tijdens Microsoft’s Partner of the Year awards met een doorgedreven partnership met PTC.

BNR Nieuwsradio: Hoge Bomen, Jumbo

Hoe kon de Nederlandse supermarkt Jumbo uitgroeien tot retailsupermacht? Een podcast voor BNR Nieuwsradio. Wajoo zorgde voor de mixage van de eerste twee afleveringen van deze reeks.

Nexxworks Innovation Talks

Nexxworks kijkt naar de kansen die de toekomst biedt met innovatieve en inspirerende visies. Tech- en ondernemersguru Peter Hinssen en Nexxworks Communications Director Laurence Van Elegem praten in deze podcast met experts van over de hele wereld.

Schaapjes Op Het Droge

Wist je dat herders in de Zwinstreek al meer dan 1000 jaar hun schaapjes op het droge houden? Het Centrum Agrarische Geschiedenis maakte deze podcast aansluitend op de tentoonstelling Herders in de Zwinstreek’. Het verhaal van de herders hoor je in deze podcast.

Studio Brein

Een podcast over neurodiversiteit en de wondere wendingen van onze hersenen. Professioneel verhalenverteller Eva Moeraert en psychologe Maaike Verstraete gaan er samen op zoek naar antwoorden op Breinpijnende vragen. Wajoo neemt de audiomixing in handen voor seizoen 1.

Stemkleur

IN-Gent voert het Vlaamse inburgerings- en integratiebeleid uit. In deze podcast hoor je nieuwkomers aan het woord die hun ervaringen delen over leven in de Arteveldestad. In samenwerking met Chase Creative.

AG Insurance Podcast

Voor AG Insurance verzorgden we de productie, sonorisatie en mixing voor een interne reeks Top Ongevallen. Binnenkort meer info.

Many more in the making...

We werken op dit moment aan nieuwe podcasts die je hier snel terugvindt! Jouw idee bespreken of eens polsen hoe we kunnen samenwerken? Slide in our DM’s!

Made in Ghent with ♥
© Wajoo 2022. Gebruiksvoorwaarden • contact