Genomineerd! Warme William Luistert, Cultuurzaken, DS Vandaag

Enkele podcastreeksen waar Wajoo ook dit jaar aan timmerde zijn genomineerd voor de Belgian Podcast Awards. Warme William Luistert, Cultuurzaken en DS Vandaag.

Voor Warme William Luistert nemen we de sonorisatie, montage en mixage in handen. Voor Cultuurzaken de eindredactie, montage en mixage. En voor DS Vandaag zowat alles wat je kan bedenken. Redactie, eindredactie, montage, opname, presentatie, mixage… afhankelijk van aflevering tot aflevering.

De Belgian Podcast Awards willen de snelgroeiende markt van podcastmakers in Vlaanderen in de kijker én in de bloemetjes zetten.

Stemmen op jouw favoriet kan via de website van Belgian Podcast Awards. De uitrijking van de prijzen gebeurt op 27 oktober.

Visuals © Warme William, Cultuurloket, Mediahuis

Bij Wajoo maken we podcasts en gerelateerde audioproducties. Zoek je inhoudelijke, productionele, audiotechnische… of all-round hulp? Als podcastpartner ondersteunt Wajoo waar gewenst. Versterk ook jullie eigen skills en kennis met workshops & coachings. Nog wat dingen beluisteren? Check De Luisterhoek.

Made in Ghent with ♥
© Wajoo 2022. Gebruiksvoorwaarden • contact