Workshop: Content Boost

Heb je al een podcast en wil je de inhoud ervan scherpstellen? Of wil je podcast beginnen en wens je hulp bij het uitdenken van je format of keuze van de storytellingtechniek? Dan is deze workshop iets voor jou.

Aan enthousiasme voor jouw podcastidee wellicht geen gebrek. Wellicht zie je vele mogelijke invalshoeken en krijg je bij elke pitch nieuwe ideeën. Maar een goeie podcast is vernuftigt in elkaar geknutseld en het resultaat van doelgerichte keuzes. Hoe maak je die keuzes en welke weg bewandel je?

Eerst en vooral: er zijn verschillende type podcast. Elk type vereist een andere aanpak. Zo draait een interviewpodcast veel meer om een sterk format met als doel een sterk, doelgericht gesprek. Het format dient daarbij als kapstok waarrond je inhoudelijk bouwt.

Als verhalende podcast, heb je een andere puzzel te leggen. Zowel je voorbereiding, uitvoering als afwerking verloopt helemaal anders.

Het type workshop dat je dus kan volgen is vanzelfsprekend helemaal op maat. We zoeken ook steevast naar de beste match wat betreft de expert die je hierbij helpt groeien.

Stuur vrijblijvend een bericht om te bespreken wat je exact zoekt, hoe ver je zelf al staat en waar je voelt dat je nog nét dat professioneel duwtje kan gebruiken.

Praktisch

Duur: +-4 uur
Technisch vereiste kennis: geen
Vereist materiaal: pen en papier
Locatie: bij jou op locatie?
Door wie? Eén van onze ervaren storytellers, afhankelijk van jouw specifieke podcastplannen

Heb je interesse in deze content workshop? Laat het ons weten! Deze budgetvriendelijke workshop geven we bij jou op locatie!

Made in Ghent with ♥
© Wajoo 2022. Gebruiksvoorwaarden • contact