Workshop: Audio boost

Heb je al een podcast en wil je die geluidstechnisch upscalen naar pro geluid? Of wil je podcast beginnen en heb je enkel met het audiotechnische een extra boost nodig? Dan is deze workshop iets voor jou.

Hoe jammer als je wat content betreft een geweldige podcast maakt, maar het geluid die kwaliteit niet weerspiegelt. Met een professionele audiomaker ga je in deze workshop aan de slag om de zwakke schakels in jouw audioketen op te sporen en te verbeteren. Ligt het aan de opname? Of aan de processing bij montage?

De workshop focust op die twee aspecten: opname (mics, interface, akoestiek, mic placement etc) en processing in de mix (van gedetailleerde meersporen EQ tot compressie, sidechaining, limiting, de-essing, de-verb, balance, vocal riders, mastering, just to name a few…)

Elke workshop is op maat en er wordt gekeken naar jouw specifieke noden, budget en technische kennis. Dus ook als dit erg complex klinkt: geen zorgen. Stuur vrijblijvend een bericht om verder af te stemmen en we kijken van daar verder.

Ook als je specifieke andere hulp kan gebruiken ivb met content, online distributie of bijvoorbeeld interviewtechnieken denken we graag mee.

Praktisch

Duur: +-4 uur
Technisch vereiste kennis: gevorderd
Vereist materiaal: te bespreken
Vereiste software: te bespreken
Locatie: in jouw studio?
Door wie? Eén van onze ervaren audiotechniekers

Heb je interesse in deze audio workshop? Laat het ons weten! Deze budgetvriendelijke workshop geven we bij jou op locatie!

Made in Ghent with ♥
© Wajoo 2022. Gebruiksvoorwaarden • contact