Dit zijn Wajoo Podcasts

Het format, presentatie, redactie, eindredactie, audiomixing, de complete productie en alles daartussen… dit zijn de podcasts waar Wajoo aan werkt. Jouw podcast bespreken? Neem contact op

 

De Standaard Podcast

De podcast van De Standaard. Sinds januari 2020 kan je er Niels De Keukelaere – Wajoo – op regelmatige basis aan het woord horen als hostdsAudio is een productie van De Standaard (Mediahuis), die met hun dagelijkse podcast op een hapklare manier journalistieke verhalen brengt om naar de luisteren.

En Alles Beweegt

Een podcast van VDAB waarin Vlaamse CEO’s en HR-medewerkers vertellen hoe ze hun onderneming en werknemers in beweging houden. In deze reeks delen ervaren professionals boeiende, vernieuwende en inspirerende inzichten over de kansen van werk inde toekomst.

Operatie Geslaagd

Nog te veel jongeren verlaten het Gentse onderwijs zonder kwalificatie. Om dat aan te pakken, bundelt Onderwijscentrum Gent de krachten met tal van partners. Onder de vlag Operatie Geslaagd zetten ze samen in op meer gekwalificeerde uitstroom. In een vijfdelige interviewpodcast in samenwerking met Hartstikke delen leerkrachten, leerlingen en hun ouders ervaringen. Wajoo nam de audiomontage in handen.

Flanders DC Podcast

Flanders District of Creativity ondersteunt, promoot en verbindt creatieve ondernemers uit Vlaanderen. In de Flanders DC Podcast delen experts en creatieven hun kennis en visie na vele jaren ervaring in hun vakgebied. Voor Flanders DC doen we longform interviews en creëerden we de audiobranding.

Warme William Luistert

Zit je met iets? Praat erover! Dat is de leuze van Warme William. In deze podcast gaan bekende Vlamingen in gesprek met Warme William over hun zorgen, twijfels, angsten… Je hoort een oprecht verhaal over de persoon. Wajoo verzorgt de audiomontages vanaf aflevering vier met Siska Schoeters.

Studio Brein

Een podcast over neurodiversiteit en de wondere wendingen van onze hersenen. Professioneel verhalenverteller Eva Moeraert en psychologe Maaike Verstraete gaan er samen op zoek naar antwoorden op Breinpijnende vragen. Wajoo neemt de audiomixing in handen.

Creative Minds Podcast

Een door Wajoo opgestarte podcast over, door en met gepassioneerde creatives. Elke aflevering hoor je één of meerdere gasten die aan tafel schuiven voor een inspirerende babbel. Zowel bekende als onbekende gezichten passeerden reeds de revue….

Nexxworks Innovation Talks

Nexxworks kijkt naar de kansen die de toekomst biedt met innovatieve en inspirerende visies. Tech- en ondernemersguru Peter Hinssen en Nexxworks Communications Director Laurence Van Elegem praten in deze podcast met experts van over de hele wereld.

Stemkleur

In een samenwerking met Chase Creative deed Wajoo de audiovormgeving van enkele podcastafleveringen voor IN-Gent VZW. IN-Gent voert het Vlaamse inburgerings- en integratiebeleid uit. In deze podcast hoor je nieuwkomers aan het woord die hun ervaringen delen over leven in de Arteveldestad.

Schaapjes Op Het Droge

Wist je dat herders in de Zwinstreek al meer dan 1000 jaar hun schaapjes op het droge houden? Het Centrum Agrarische Geschiedenis maakte deze podcast aansluitend op de tentoonstelling ‘Herders in de Zwinstreek’, die door de Coronamaatregelen werd uitgesteld naar april 2021. De podcast kan je echter wel al beluisteren!

Many more in the making...

We werken op dit moment aan nieuwe podcasts die je hier snel terugvindt! Jouw idee bespreken of eens polsen hoe we kunnen samenwerken? Slide in our DM’s!

Made in Ghent with ♥
© Wajoo 2022. Gebruiksvoorwaarden • contact