Je eigen podcast? Wajoo biedt je de tools die je nodig hebt.

Wajoo is een Gents podcastinitiatief van Niels De Keukelaere dat instaat voor de realisatie van podcasts in Vlaanderen.

Of je nu een ervaren storyteller bent, een complete newbie of een fervent podcastluisteraar: samen bouwen we aan jouw podcastidee en gaan naar een concreet realiseerbaar format op maat van jouw doelpubliek.

Podcasts zijn er in alle vormen en maten. Een wekelijkse interviewpodcast of een straf verhaal in een afgebakende reeks? Dankzij onze skills en netwerk van freelancers zorgen we voor de juiste mensen.

We staan jou technisch en inhoudelijk bij waar gewenst. Denk maar aan presentaties, montage, opnamemateriaal, jingles, online distributie, interviewtechnieken… Met onze know how kan je in geen tijd aan de slag.

We geloven ook in jullie eigen skills en kennis. Daarom bieden we ook workshops & coachings aan om jouwpodcastskills verder te ontwikkelen.

Check hier enkele Wajoo podcasts

1. Let's meet

2. Let's work

3. Let's enjoy!

Waarom podcasts?

It's all about content.

Een sterke podcast, daar heb je als luisteraar iets aan. Met jullie kennis en story kunnen we samen een podcast creëren die uitblinkt in kwaliteit met een boeiende invalshoek.

Geëngageerd publiek

Een luisteraar die on-demand jouw podcast opvraagt om met volle aandacht te genieten op speakers of headphones? Qua toewijding kan dat tellen. Geef jouw luisteraar een reden om te blijven luisteren.

Altijd en overal beschikbaar

Jouw podcast is altijd en overal te streamen via wifi of mobiele data. Wij helpen graag met de distributie, jij blijft in controle.

Bereik een nieuw publiek

Door de focus op straffe content komen nieuwe luisteraars bij jouw merk of organisatie terecht. Misschien word je zelfs een aanspreekpunt.

Promo en marketing

Wij helpen graag bij de doeltreffende online promo van jouw podcast. Afhankelijk van jouw type podcast, kan je deze ook zien als sterke content marketing!

Wajoo hotline

+32 456 12 13 25

N

Tot in de puntjes. Je weet wel.

Naar enkele Wajoo realisaties luisteren?

Dit is hoe we werken:

Koffie'tje?

Zelf al podcasts- of storytellingskills in huis? Top. We bespreken jouw wensen en verwachtingen met een koffie en zien hoe we elkaar kunnen versterken in podcastland. Heb je een verhaal om in een reeks te gieten en laat je alles liever aan Wajoo over? Dat kan!

Brainstorm

De beste ideeën brengen we samen om jouw podcast vorm te geven. We werken een format uit en maken concrete afspraken. Met ervaren storytellers zoeken we naar de beste invalshoeken.

We gaan aan de slag!

Op korte termijn ontvang je van ons de eerste resultaten, met uiteraard een aantal feedbackrondes zodat we de puntjes op de i kunnen zetten. Klaar om jouw podcast met de wereld te delen? Let’s publish!

Opvolging verzekerd.

Get in touch

niels@wajoo.be
+32 456 12 13 25

BTW BE 0693.906.029
IBAN: BE76 7360 4178 1095

Laat zeker je telefoonnummer na als je graag teruggebeld wordt.

Neem vrijblijvend contact op

Made in Ghent with ♥ 
© Wajoo 2019. Gebruiksvoorwaarden • contact