Wajoo Podcastproducties

Creative Minds Podcast

De podcast waarmee het allemaal begon. Creative Minds Podcast is een audiopodcast over, door en met gepassioneerde creatives. Elke aflevering hoor je één of meerdere gasten die in ons #CreativeMindsCafé duiken voor een inspirerende babbel.

Ruim 40 afleveringen met creatives in een ontspannen “café-setting”. In tussentijd zijn zowel bekende gezichten als nobele onbekenden de revue gepasseerd. Elke uitzending is een portret of momentopname van de centrale gast(en). Afhankelijk van wie er achter de micro zit!

Alles aan Creative Minds Podcast is homemade. Van introjingle, research, redactie, presentatie, montage tot de website en online promo. Alles met aandacht voor detail gecreëerd.

Creative Minds Podcast werd genomineerd voor een Cutting Edge Award 2018 in de categorie beste Radio & podcast!

Kernwoorden: jong, fris, inspirerend, entertainend, informatief, ongedwongen, persoonlijk

 creativemindspodcast.be 
Luister op iTunes

Flanders DC

Flanders District of Creativity ondersteunt, promoot en verbindt creatieve ondernemers uit Vlaanderen. In de Flanders DC Podcast delen experts en creatieven hun kennis en visie na vele jaren ervaring in hun vakgebied. 

Voor deze podcast werken we nauw samen met het team van Flanders DC. Zowel bij het vastleggen van boeiende praatgasten als research maar evengoed de productionele kant en hulp bij online distributie. De opnames gebeuren steeds op locatie en ook dat neemt Wajoo met een eenvoudige maar professionele setup.

Voorzien in deze Wajoo-productie:

  • De introjingle voor de podcast (studio)
  • Productie & opname ter plekke
  • Research en presentatie
  • Montage en totaalafwerking

 

Kernwoorden: informatief, professioneel, to-the-point, ongewongen, diepgaand

www.flandersdc.be 
Luister op iTunes

"Weinig Vlaamse podcasters hebben een getraind oor voor auditief detail en snappen de wetmatigheden van audio storytelling goed, maar Niels slaagt er wonderwel in, vind ik"

Pieter Blomme

Digital Storyteller Expert, REC

© Wajoo 2018. Gebruiksvoorwaarden • contact