Wajoo Podcastproducties

Creative Minds Podcast

Creative Minds Podcast een door Wajoo opgestarte podcast over, door en met gepassioneerde creatives. Elke aflevering hoor je één of meerdere gasten die aan tafel schuiven voor een inspirerende babbel. Zowel bekende als onbekende gezichten passeerden reeds de revue....

Lees meer

Flanders DC

Flanders DC Flanders District of Creativity ondersteunt, promoot en verbindt creatieve ondernemers uit Vlaanderen. In de Flanders DC Podcast delen experts en creatieven hun kennis en visie na vele jaren ervaring in hun vakgebied.  Voor deze podcast werken we nauw...

Lees meer

Nexxworks Innovation Talks

Nexxworks kijkt naar de kansen die de toekomst biedt met innovatieve, vernieuwende en inspirerende visies. Tech- en ondernemersguru Peter Hinssen praat in deze podcast met experts van over de hele wereld. Binnenkort online!

Lees meer

More in the making…

De tijd staat niet stil en we werken volop aan nieuwe afleveringen voor bestaande én nieuwe podcastproducties. Zin om jouw podcastplannen te bespreken? Slide in our DM's!

Lees meer

Wajoo Audioproducties

interesse in een promospotje, podcastjingle, voice-over of een variant? Beluister enkele demo’s en stuur vrijblijvend een bericht!

© Wajoo 2019. Gebruiksvoorwaarden • contact