Wajoo Podcastproducties

Creative Minds Podcast

De podcast waarmee het voor allemaal begon. Creative Minds Podcast is een audiopodcast over, door en met gepassioneerde creatives. Elke aflevering hoor je één of meerdere gasten die in ons #CreativeMindsCafé duiken voor een inspirerende babbel.

Ruim 40 afleveringen met creatives in een ontspannen “café-setting”. In tussentijd zijn zowel bekende gezichten als nobele onbekenden de revue gepasseerd. Elke uitzending is een portret of momentopname van de centrale gast(en). Afhankelijk van wie er achter de micro zit!

Werkelijk alles aan Creative Minds Podcast is zelfgemaakt. Van introjingle, research, redactie, presentatie, montage, de website als online promo. Een totaalpakket! Met plezier gecreëerd.

Creative Minds Podcast werd genomineerd voor een Cutting Edge Award 2018 in de categorie beste Radio & podcast!

Kernwoorden: jong, fris, inspirerend, entertainend, informatief, ongedwongen, persoonlijk

 creativemindspodcast.be 
Luister op iTunes

Flanders DC

Flanders District of Creativity ondersteunt, promoot en verbindt creatieve ondernemers in Vlaanderen. In de Flanders DC Podcast delen experts en creatieven hun kennis en visie na vele jaren ervaring in het vak. 

Voor deze podcast werken we nauw samen met de mensen van Flanders DC bij het vastleggen van boeiende gasten en research maar evengoed de praktische en productionele kant. De opnames gebeuren steeds op locatie en ook daar zorgen we voor.

Wajoo-productie:

  • De introjingle voor de podcast (studio)
  • Productie & opname ter plekke
  • Research en presentatie
  • Montage en totaalafwerking

 

Kernwoorden: informatief, professioneel, to-the-point, ongewongen, diepgaand

www.flandersdc.be 
Luister op iTunes

"Weinig Vlaamse podcasters hebben een getraind oor voor auditief detail en snappen de wetmatigheden van audio storytelling goed, maar Niels slaagt er wonderwel in, vind ik"

Pieter Blomme

Digital Storyteller Expert, REC

© Wajoo 2018. Gebruiksvoorwaarden - contact